Uitjesvoetbal Rijnsburgse Boys

Welkom op de teamsite van de Uitjes!

Kinderen (jongens en meisjes) in de leeftijd van 4 en 5 jaar gaan op een speelse manier leren voetballen tijdens ‘trainingen/wedstrijden’. Het op een speelse manier ‘baas over de bal te worden’ gebeurt door bijvoorbeeld te dribbelen met de bal en na een fluitsignaal hun voet op de bal te zetten, gewoon een spelletje tikkertje of lekker veel partijvormen van 3 tegen 3 of 4 tegen 4. Voor de kinderen in deze leeftijdscategorie is het allerbelangrijkste dat ze plezier hebben. Je moet de Uitjes niet te snel teveel willen aanleren, want dan raken deze beginners totaal de weg kwijt……

Uitjesvoetbal bij Rijnsburgse Boys is dus bedoeld voor 4 en 5-jarige jongens en meisjes. Elke woensdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur en elke zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur wordt er gespeeld op een van de velden, meestal veld 8. In de wintermaanden spelen de Uitjes alleen als het weer en de velden het toelaten op sportpark Middelmors.

De Uitjes betalen €37 contributie en spelen hun partijtjes onderling (er is (nog) geen competitievoetbal voor deze leeftijd).

Heeft u vragen, suggesties, neem dan contact op met Cees de Leeuw via uitjes@rijnsburgseboys.nl