Mini F

Welkom op de teamsite van de Mini F van Rijnsburgse Boys!

Kinderen (jongens en meisjes) die zijn geboren in het jaar 2017 gaan op een speelse manier leren voetballen tijdens ‘trainingen/wedstrijden’. De term Mini F komt voort uit het feit dat deze leeftijdscategorie nog net niet voldoet aan de ‘eis’ om JO8-speler (voorheen F-jes) te mogen zijn.

En dan lossen we dat bij Rijnsburgse Boys gewoon op, zodat ook deze leeftijd naar hartenlust kan voetballen! Elke woensdag is er training op veld 8 en we starten dan om 17.30 uur. De training duurt een uur en op zaterdagen spelen we onderlinge wedstrijden, meestal ook op veld 8. Die wedstrijden beginnen om 10.00 uur, waarvoor dan ook een kleedkamer gereserveerd is en de kinderen na afloop lekker kunnen douchen.

De Mini-F betalen 119 euro contributie per seizoen! Er is (beperkt) competitievoetbal voor deze leeftijd. Klik hier om op de inschrijfpagina te recht te komen en volg daar de instructies alstublieft.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact op met Kevin Meyvogel via minif@rijnsburgseboys.nl