G-voetbal

Welkom op de team site voor het G-voetbal van Rijnsburgse Boys!

Kinderen (jongens en meisjes) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, (maar ook met autisme, ADHD etc.) die belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden of gewoonweg geen aansluiting kunnen vinden bij een regulier voetbalteam willen wij op een recreatieve manier kennis laten maken met het mooie spelletje Voetbal. Zo willen we de kinderen op een speelse manier laten genieten.

De groep voetballers heeft net even meer aandacht nodig en moeten dingen duidelijker en eenvoudiger uitgelegd krijgen. Het uitgangspunt is altijd dat de spelregels van ‘het gewone voetbal’ worden gehanteerd. Daarom staan wij ook achter het motto: “normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.”

Onze eerste stap is het organiseren van een speciale G-middag op 27 September 2023 van 17:00 tot 18:30 voor deze kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, waar zij onder leiding van zowel voetbaltrainers als begeleiders met kennis worden begeleid. Aanmelden voor deze middag kan onderaan de pagina.**

Mochten er na deze dag kinderen enthousiast zijn geworden, dan willen we gaan kijken om met deze kinderen een keer in de week te gaan trainen. De training duurt een uur en de trainingsdag zal tegen die tijd dan ook bepaald gaan worden. Vóór en na de training is er een kleedkamer beschikbaar waar de kinderen kunnen douchen of om om te kunnen kleden.

Rijnsburgse Boys heeft besloten dit seizoen nog geen contributie te vragen, omdat er in principe alleen getraind gaat worden en nog geen wedstrijden gespeeld worden. Er is namelijk op dit moment nog beperkt tot geen competitie voor deze spelers/speelsters. Vanaf volgend seizoen zullen de leden per persoon € 35 aan contributie betalen per seizoen! Klik hier om op de inschrijfpagina te recht te komen en volg daar de instructies alstublieft.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op via G-voetbal@rijnsburgseboys.nl.

**Wilt u uw kind alvast opgeven voor de G-middag, dat kan door de naam van uw kind + leeftijd te mailen naar G-voetbal@rijnsburgseboys.nl.

Met vriendelijke groet,

Organisatie G-voetbal Rijnsburgse Boys