G-voetbal

Welkom op de team site voor het G-voetbal van Rijnsburgse Boys!

Kinderen (jongens en meisjes) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, (maar ook met autisme, ADHD etc.) die belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden of gewoonweg geen aansluiting kunnen vinden bij een regulier voetbalteam willen wij op een recreatieve manier kennis laten maken met het mooie spelletje Voetbal. Zo willen we de kinderen op een speelse manier laten genieten.

Deze groep voetballers heeft net even meer aandacht nodig en moeten dingen duidelijker en eenvoudiger uitgelegd krijgen. Het uitgangspunt is altijd dat de spelregels van ‘het gewone voetbal’ worden gehanteerd. Daarom staan wij ook achter het motto: “normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.”

De trainingen worden elke dinsdag gehouden van 17:00 tot 18:00. Vóór en na de training is er een kleedkamer beschikbaar waar de kinderen kunnen douchen of om zich om te kunnen kleden.

Rijnsburgse Boys heeft besloten dit seizoen nog geen contributie te vragen, omdat er in principe alleen getraind gaat worden en nog geen wedstrijden gespeeld worden. Er is namelijk op dit moment nog beperkt tot geen competitie voor deze spelers/speelsters. Vanaf volgend seizoen zullen de leden per persoon € 35 aan contributie betalen per seizoen! Klik hier om op de inschrijfpagina te recht te komen en volg daar de instructies alstublieft.

Bent u er nog niet over uit of uw kind dit echt leuk zal vinden? Geen probleem, stuur ons gerust even een mailtje naar onderstaand emailadres voor een proeftraining en wie weet zien we jullie dan snel.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op via G-voetbal@rijnsburgseboys.nl.