Copyright Disclaimer

Niets uit deze website mag zonder toestemming van Rijnsburgse Boys worden gekopieerd of overgenomen. Dit geldt voor alle teksten, foto’s, logo’s en programmacodes. Daar waar gebruik gemaakt wordt van tekst- en beeldmateriaal van derden staat, waar mogelijk, de bron vermeld. De rechten op dit materiaal berusten tot de respectievelijke eigenaars.

Rijnsburgse Boys is als woordmerk en als beeldmerk officieel geregistreerd. Dit betekent dat niets of niemand de naam Rijnsburgse Boys of het logo van Rijnsburgse Boys op enigerlei wijze mag gebruiken zonder toestemming van het bestuur van Rijnsburgse Boys.

Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De makers van deze pagina’s wijzen elke aansprakelijkheid van de hand als gevolg van typefouten en/of andere fouten.

De makers van deze website en/of de voetbalvereniging Rijnsburgse Boys kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van berichten van derden op interactieve gedeeltes van de site, zoals bijvoorbeeld bij het reageren op berichten.