Businessclub algemeen

De businessclub van Rijnsburgse Boys bestaat uit ongeveer 170 bedrijven uit de Duin- en Bollenstreek, actief in uiteenlopende branches. Het lidmaatschap van de businessclub biedt uitstekende mogelijkheden om contacten te leggen en te onderhouden met (mogelijke) klanten.

Doel

De businessclub van Rijnsburgse Boys stelt zich ten doel te bevorderen dat de selectie-elftallen op een zo hoog mogelijk niveau presteren in de verschillende voetbalcompetities. Met de financiële bijdrage steunen de bedrijven in de eerste plaats het eerste elftal. Maar een deel van de inkomsten gaat ook naar de jeugdopleiding van Rijnsburgse Boys.

Sponsorhome

De sponsoren ontmoeten elkaar in de sfeervolle ambiance van het sponsorhome, onder het genot van een hapje en een drankje, voor en na de thuiswedstrijden van Rijnsburgse Boys. Bij een aantal uitwedstrijden, onder andere bij clubs in de regio, bent u ook welkom in het sponsorhome van de tegenstander. Daarnaast organiseren we regelmatig business-to-business bijeenkomsten en gezellige avonden, zoals een wijnproeverij, borrels en een slotavond met de A-selectie. Bij het lidmaatschap van de businessclub hoort ook het jaarlijkse bezoek aan een wedstrijd in de eredivisie.

Promotie en relatiebeheer

Het lidmaatschap van de businessclub is een uitstekende gelegenheid om te netwerken. Ook kunt u via Rijnsburgse Boys uw producten en diensten promoten, variërend van advertenties in het programmablad en reclameboodschappen op onze LED-boarding en/of -scorebord, tot het uitnodigen van relaties voor een complete middag uit.