Bram van Egmond

JO17-1 in finale om promotie naar vierde divisie

Rijnsburgse Boys JO17-1 is dit seizoen gestart met een missie: promoveren naar de landelijke vierde divisie. Aanstaande zaterdag kan die missie slagen als geel-zwart in de finale van de nacompetitie weet te winnen van Elinkwijk JO17-1.

Het team van de trainers Julian Jenner en Bryan Pijpers werkt al het hele seizoen keihard om deze missie te laten slagen. Waar het in het begin van het seizoen soms nog een beetje wennen was aan elkaar met wisselende resultaten, is de ploeg inmiddels al 13 officiële wedstrijden op rij ongeslagen met aantrekkelijk en dominant voetbal.
Geen titel, wel nacompetitie
Helaas was dit niet genoeg om als kampioen rechtstreeks te promoveren. Maar door deze mooie serie won de JO17-1 wel de tweede periode. Dit gaf recht op deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de landelijke vierde divisie.
Eerste wedstrijd gewonnen
Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd in de nacompetitie op het programma tegen BVCB JO17-1 uit Bergschenhoek. Na een zeer goede wedstrijd van Rijnsburgse kant stond er na afloop een terechte 1-4 overwinning op het scorebord. Hierdoor mag de JO17-1 aanstaande zaterdag aantreden tegen Elinkwijk JO17-1.
Doordat een ander team zich heeft teruggetrokken, is er een extra plaats vrijgekomen in de vierde divisie. Dit betekent dat de wedstrijd van aanstaande zaterdag direct de finale is. Met andere woorden: de winnaar van deze wedstrijd promoveert naar de vierde divisie landelijk.
Allemaal naar Utrecht
Om 15.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Elinkwijk in de Utrechtse wijk Zuilen aan de Amsterdamsestraatweg 1015, 3555 HT in Utrecht. Een mooie afsluiting van het seizoen waarbij spelers en staf alle steun en support verdienen van zoveel mogelijk Uien. Wij rekenen op jullie!