karly

Countdown tot Dingeman Hoek Zwiebeln Hallen Toernooi

Sinds enkele dagen ziet u een countdown klok, op de hoofdpagina van Rijnsburgse Boys.nl
Er wordt namelijk afgeteld naar een uniek evenement, het Dingeman Hoek Zwiebeln Hallen Toernooi. In sporthal Middelmors komt kunstgras te liggen, met boarding rondom en de doelen geïntegreerd in deze boarding. In Duitsland doen ze dit al jaren onder de naam Hallenfussball. Zeer spectaculair en voor spelers, speelsters en toeschouwers is het meer dan de moeite waard!

In 2010-2011 heeft de evenementencommissie dit al eens gedaan en toen was het een enorm succes. In al de jaren daarna is door velen gevraagd: “Komt dat nog een keer terug, want het was zoooooo gaaf” en nu hebben we dat dus voor elkaar. Uiteraard door de inbreng van hoofdsponsor Dingeman Hoek. En daar zijn wij hen uiteraard zeer dankbaar voor, want zonder hen is het onmogelijk zoiets te organiseren!
Maar het gaat dus gebeuren en zoals u aan de countdown klok kunt zien: binnenkort al. Op donderdag 27 december om 16.00uur zal er voor het eerst worden afgetrapt. En dat zal gaan gebeuren door de spelers/speelsters die deelnemen aan het Oliebollen G-toernooi. Al ruim 20 jaar wordt dit georganiseerd en dit jaar dus niet op een zaalvloer, maar op kunstgras. Ook voor hen een belevenis, maar zeker ook voor supporters. Voorheen was het voor de toeschouwers altijd dringen geblazen, om een plekje te kunnen bemachtigen, om de wedstrijden te kunnen bekijken. Dat zal deze editie een stuk prettiger zijn, omdat er een prachtige tribune geplaatst zal worden onder het scorebord. Daar zullen voldoende zitplaatsen zijn, om iedereen een mooie plek te kunnen bieden. En uiteraard is en blijft de toegang gratis!
De sponsoren van het Oliebollentoernooi zijn daar verantwoordelijk voor en daarom danken wij hen hartelijk voor hun medewerking: Dirk Kuyt Foundation, Rabobank en HKR hartelijk dank namens spelers en speelsters van Rijnsburgse Boys, Katwijk, VVSB, Quick Boys, FC Oegstgeest, Alphense Boys en UVS

Vanaf vandaag zal de evenementencommissie u regelmatig op de hoogte gaan houden, van het programma voor het Dingeman Hoek Zwiebeln Hallen Toernooi. De agenda hiervoor kunt u HIER bekijken. Maar hou vooral de social media van Rijnsburgse Boys in de gaten, om niets te hoeven missen!