karly

Wie wordt de bierkenner van Rijnsburgse Boys?

Dat is de vraag die op vrijdagavond 3 juni a.s. beantwoord gaat worden! Dan organiseert de Familiedagencommissie in het kader van de Familiedagen 2016 een heuse Bierproeverij.
In een 2 uur durende proeverij wordt je door een heuse ‘Bierverteller’ van alles wat met bier te maken heeft op de hoogte gebracht.Op een leuke/ludieke manier uiteraard! Tevens wordt er een wedstrijdelement ingebracht zodat aan het eind van de proeverij iemand voor minimaal een jaar de titel ‘Bierkenner van Rijnsburgse Boys’ krijgt.
bierfles
‘De Bierverteller’ heeft een hart voor of misschien zelfs van bier. Van proeverijen maakt hij een echte beleving. Hij heeft namelijk heel veel verstand van bier en kan dat allemaal prachtig verwoorden. De Bierverteller neemt je mee in de rijke biercultuur. Van brewpub tot brouwerij, van I.P.A. tot Stout en van hop naar mout in proefglaasjes van 12 centiliter. Speels interactieve proeverijen, met bijzonder scherpe feiten en goede anekdotes.
De duur van de proeverij is 2 uur waarin er zes bieren geproefd zullen gaan worden.
Deelname aan deze proeverij kost € 20,- p.p. Na de proeverij barst onder leiding van een DJ een goed feestje los in de kantine, waarbij ook de Glamourbingo deelneemsters zullen aansluiten, dus reden genoeg om je op te geven!
Opgeven kan door een mail te sturen aan arjanbakkenes@hotmail.com. Zorg wel dat je op tijd bent, want zoals bij alle onderdelen geldt ook hier: VOL=VOL
Namens de Familiedagencommissie