Bram van Egmond

Quincy van de Leuv vertrekt na twee seizoenen

Quincy van de Leuv

Quincy van de Leuv en Rijnsburgse Boys hebben gezamenlijk besloten om niet tot contractverlenging over te gaan. Dat betekent dat de nog jonge aanvaller aan het einde van dit seizoen de club gaat verlaten. Hieraan liggen sportieve redenen ten grondslag, zo verklaren beiden.
We vroegen Quincy om een reactie.
“Ik ben in mijn tweede seizoen bij Rijnsburgse Boys. Ik ben naar de club gekomen om mijn sportieve ambities waar te maken. Ik heb in die tijd veel geleerd, ik ben mentaal sterker geworden en heb me als mens ontwikkeld. Ik heb ook heel veel plezier bij de club. Alleen sportief komt er nog niet uit wat ik graag zou willen. Daar heb ik met de technische staf over gesproken. Rijnsburg is een mooie club, ik wil er graag blijven, maar ik moet wel een sportief perspectief hebben. Ik heb niet veel in de basis gespeeld of invalbeurten gehad. Terwijl ik juist vlieguren wil maken, ik wil elke week spelen. Daarover krijg ik voor het volgende seizoen geen zekerheid. De trainer houdt vast aan bepaalde spelers, waardoor er voor mij niet veel ruimte is. Ik begrijp dat wel, maar ik heb een podium nodig om te laten zien wat ik kan.”
“Ik kan nu, nadat we hebben besloten niet met elkaar door te gaan, in gesprek met een aantal clubs waar ik contacten mee heb. Dat is nog niet concreet, want het is nog vers. Natuurlijk maak ik in Rijnsburg het seizoen zo goed mogelijk af. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin bij de club. We hebben nog wel even te gaan, er zijn nog genoeg punten te halen. En ik kan nog steeds kansen krijgen dit seizoen. Ook al ga ik nu elders voetballen, het hoeft geen definitief afscheid te zijn. Ik draag Rijnsburg een warm hart toe en je weet nooit wat er in de toekomst nog kan gebeuren!”
We wensen Quincy een succesvolle voortzetting van zijn voetballoopbaan toe en bedanken hem hartelijk voor zijn doorzettingsvermogen en positieve inzet voor Rijnsburgse Boys.