Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys B3

Rijnsburgse Boys B3
Dit team speelt zijn wedstrijden in de 4e klasse en steunt KIKA. Het team staat onder leiding van Bram van Delft, Vincent Hollebeek en Ronald Bruggenkamp. Ronald was er niet bij vandaag omdat hij op vakantie was. Er spelen 15 jongens in dit voetbal team en deze zaterdag stond de wedstrijd tegen Oegstgeest B2 op het programma.
Deze zaterdag hadden we eigenlijk maar 10 man. Jaron Bruggenkamp en Klaas de Kroon waren op vakantie, Justin van Delft had een blessure, Fred van den Eijkel was niet fit genoeg en Dave Achterberg viel ondanks zijn blessure in. Ook deed een oud gediende mee. Zo kwamen we toch nog op 12 man. De eerste helft begonnen we met: Jasper van Delft, Frank van den Eijkel, Rick Zwaan, Leon van Eijgen, Martin van der Vijver, Dave Achterberg, Mike van Starkenburg, Jay Vervuurt, Rick Bekooij, Ferdi van Delft en Tjeerd Hollebeek.
De wedstrijd begon stipt 15.15 onder leiding van Vincent Hollebeek. We kwamen eerst op een 0-1 achterstand door een fout op het middenveld. Na een assist van Frank scoorde Ferdi over de keeper heen in de richting van de kruising, 1-1. Na een combinatie tussen Tjeerd en Rick Bekooij, speelde Rick B. iemand voorbij en legde de bal voor de goal neer waarna Tjeerd scoorde. Door een fout in de verdediging kwam de stand op 2-2 te staan. Martin gaf een steekpass op Rick B., die rende diep en legde de bal af op Ferdi, 3-2. Daniel werd gebeukt in het strafschopgebied, met als gevolg een penalty, gescoord door Ferdi. Het stond 4-2 en we gingen de rust in.
Na wat limonade gedronken te hebben begon de tweede helft weer. Tjeerd was met de bal in het strafschopgebied en een speler van Oegstgeest kwam met gestrekte benen in, met als gevolg een penalty. Deze penalty werd genomen door Martin, die hem er in schoot. De stand stond op 5-2. Even later gaf Daniel een pass op Mike, Mike speelde een man voorbij en ging het strafschopgebied in waarna hij de keeper voorbij speelde en scoorde. Tjeerd gaf een assist op Rick Bekooij en hij scoorde. Er werd afgefloten en we hadden met 7-2 gewonnen.