Kampioenengalerij 2013-2014

In de Kampioenen Galerij eren we alle kampioenen van het seizoen. Is jouw team ook kampioen geworden? Mail dan de kampioensfoto naar webteam@rijnsburgseboys.nl.

Rijnsburgse Boys 15 speelde op de eigen Middelmors hun kampioenswedstrijd tegen Quick Boys 21 .  Voor bijna 150 man stonden de uien bij de rust met 3-0 voor door 2 kopballen van aanvoerder Tim en een schitterende volley van Mike.  Na de rust denderde het 15de door en scoorden Thijs (1x), Tim (1x), Eric (1x), Dennis Jan (1x) en Mike (3x) de overige 7 doelpunten.  Quick Boys scoorde nog uit een strafschop en een corner.

Rijnsburgse Boys 15 speelde op de eigen Middelmors hun kampioenswedstrijd tegen Quick Boys 21 .
Voor bijna 150 man stonden de uien bij de rust met 3-0 voor door 2 kopballen van aanvoerder Tim en een schitterende volley van Mike. Na de rust denderde het 15de door en scoorden Thijs (1x), Tim (1x), Eric (1x), Dennis Jan (1x) en Mike (3x) de overige 7 doelpunten. Quick Boys scoorde nog uit een strafschop en een corner.

rbb11

Met 48 punten uit 19 wedstrijden (16 overwinningen dus), 81 doelpunten voor en 40 tegen is Rijnsburgse Boys 11 kampioen geworden in de 7e klasse

De D7 werd op 5 april overtuigend kampioen in de 8e klasse met 75 doelpunten voor en 17 tegen (en nog 1 wedstrijd te gaan)!

Rijnsburgse Boys D7 werd op 5 april overtuigend kampioen in de 8e klasse met 75 doelpunten voor en 17 tegen (en nog 1 wedstrijd te gaan)!

De E13 won op zaterdag 3 mei met 3-2 van Wilhelmus E1

Rijnsburgse Boys E13 won op zaterdag 3 mei met 3-2 van Wilhelmus E1

De E9 speelde op zaterdag 10-5een thuiswedstrijd tegen Noordwijk E8 en wonnen met 2-1. Met een puntenaantal van 38 en een doelsaldo van 78 voor en 27 tegen werden deze SuperUien kampioen.

Rijnsburgse Boys E9 speelde op zaterdag 10-5een thuiswedstrijd tegen Noordwijk E8 en wonnen met 2-1. Met een puntenaantal van 38 en een doelsaldo van 78 voor en 27 tegen werden deze SuperUien kampioen.

e3

Op zaterdag 10 mei is Rijnsburgse Boys E3 kampioen geworden door met 10-0 te winnen van Wassenaar E2! Uit 18 wedstrijden zijn er 51 punten behaald. Er werd maar liefst 123 keer gescoord en er vielen 33 tegendoelpunten.

b3

Rijnsburgse Boys B3 is met nog 2 wedstrijden te spelen en 9 punten los op concurrent Katwijk , kampioen geworden. Met 45 punten uit 16 wedstrijden en doelsaldo van 66-21 , terechte kampioen.

md1

Zaterdag 10 mei is Rijnsburgse Boys MD1 ongeslagen kampioen geworden in de eerste klasse 1, de meiden speelde een spannende kampioenswedstrijd tegen Docos. Na de wedstrijd werden ze opgehaald door een prachtige limousine.

Rijnsburgse Boys MA1 is kampioen geworden in de eerste klasse 3 met 29 punten. 7 punten meer dan de tweede plek. 9 gewonnen wedstrijdenen, 2 gelijk en 1 verloren.

Rijnsburgse Boys MA1 is kampioen geworden in de eerste klasse 3 met 29 punten. 7 punten meer dan de tweede plek. 9 gewonnen wedstrijden, 2 gelijk en 1 verloren.

Rijnsburgse Boys B4 is kampioen geworden in de 5e klasse 10 met 41 punten. De Boys wonnen 13 wedstrijden, speelden er 2 gelijk en verloren slechts 1 wedstrijd.

me1

Op zaterdag 10 mei werden de meiden van Rijnsburgse Boys ME1 kampioen omdat de nummer 2 totaal onverwacht punten liet liggen.

D6 teamfoto (1280x720)

Op zaterdag 24 mei werden de jongens van Rijnsburgse Boys D6 kampioen door een klinkende 9-2 overwinning op VVSB.

Op dinsdag  27 mei werden de jongens van Rijnsburgse Boys E12 kampioen door een klinkende 3-2 overwinning op Foreholte.

Op dinsdag 27 mei werden de jongens van Rijnsburgse Boys E12 kampioen door een klinkende 3-2 overwinning op Foreholte.