Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een team van Rijnsburgse Boys om een prachtige fotoserie te maken. Deze keer was hij bij een wedstrijd van de MO15-1. Het verslag is van Sandra Hogewoning.

Rijnsburgse boys MO15-1 – Woubrugge M015-1 16-0

Tijdens de warming-up een flinke bui regen, maar toen de scheids het startsignaal floot kwam al snel een heerlijk zonnetje tevoorschijn. Er waren aardig wat toeschouwers langs de lijn en de meiden begonnen met volle moed. Naomi was er helaas niet bij vanwege een blessure, heel veel beterschap daarmee! Het duurde even voor het eerste doelpunt kwam, maar het doel was wel te vinden. Vele schoten op doel vanuit meerdere posities, maar steeds net niet of, net niet de juiste persoon op de goede plek. Onze Judith gaf diversen ballen mooi aan, en uiteindelijk was daar een voltreffer vanuit Talitha. Toen gingen we goed, en volgden er meer……Joy met een mooie aangeef van Judith en wederom Talitha met een mooi pass van Shirley. Er vielen meerdere doelpunten achter elkaar, ook vanuit een mooie corner van Judith die daar super goed in is. De zon scheen nog steeds heerlijk dus het was genieten lang de lijn. Toen de rust kwam waren de meningen verdeeld over hoe de stand nou eigenlijk was!
2020-09-26-RBB-MO-15-01-TVDW-18
Na de rust was het meteen weer raak, Joy kreeg de bal en liep direct op het doel af en scoorde de eerste van de tweede helft, de dames waren op dreef. Na een vrije trap van de scheidsrechter wegens duwen, een zeer mooie goal voor Joy tegen onderkant lat. Onze verdediging had heel af en toe eens de bal naar achter maar echt gevaarlijk is Woubrugge niet geweest. Chanoa had als keeper een makkelijke zaterdag, met deze tien meiden voor haar. Ook o.a Sarah en Lynn maakten mooie doelpunten. En zo werd de wedstrijd die startte in de regen een mooie drie-punter voor ons team. `
Trainers Michel en Jan, bedankt voor weer een start van het nieuwe seizoen, na een seizoen dat zo abrupt afgelopen was. Op naar een mooie competitie!! Jan Jungerius bedankt voor de foto’s!!