Bram van Egmond

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de Jo10-6 aan de beurt. Zij speelden een thuiswedstrijd tegen SJC. Het verslag is van Jettie van der Mey.

TEAM van de Week JO10-6.

Zaterdag 14 december had team JO10-6 de eer om ‘Team van de week’ te zijn. Het team bestaat uit de volgende Top spelers:
2019-12-14-RBB-JO10-6-kl-logo-130-van-68
We hadden vandaag twee tegenstanders, SJC JO10-4G en de wind (wat een windvlagen op zijn tijd). We begonnen de wedstrijd waarin we heel snel op voorsprong kwamen met een stand van 3-2 in de eerste helft.
Na de rust werd de wedstrijd net zo lekker gespeeld als de eerste helft wat uiteindelijk de wedstrijd heeft beëindigd met 10-4 winst. Een mooie wedstrijd waarin goed met elkaar werd samengespeeld. Het zijn toppers.
Een team heerlijke mannen die er veel plezier in hebben om 2 keer per week te trainen en 1 keer een wedstrijd te spelen in de week. Plezier, daar gaat het toch gewoon om!! Winst of verlies, het belangrijkste is dat je na afloop kunt zeggen dat je lekker gevoetbald hebt!! Maar af en toe een wedstrijd winnen, dat blijft toch een lekker gevoel.
We hopen dat Jan Jungerius weer mooie plaatjes heeft kunnen schieten van deze leuke wedstrijd.