Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een elftal van Rijnsburgse Boys om een prachtige fotoserie te maken. Deze week was hij bij een wedstrijd van Rijnsburgse Boys JO10-4. Het verslag is van Niels van Tilburg.

Verslag Rijnsburgse Boys JO10-4  –  Meerburg JO10-4

Zaterdag 3 oktober kon er ondanks alle strengere maatregelen gelukkig wel gespeeld worden. De JO10-4 speelde thuis tegen Meerburg JO10-4G. Helaas wel zonder toezicht van de ouders, maar wel aanwezig was Jan, huisfotograaf van Rijnsburgse Boys, die alles op beeld vast kwam leggen.
2020-10-03-RBB-JO10-04-KL-53
De G achter de 4 van Meerburg staat voor gemengd, jongens en meisjes. Of dit voor Rijnsburg met alleen maar jongens een voordeel kon zijn moest nog maar blijken.
Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, maar daarna kwam Meerburg steeds beter in de wedstrijd. Met rust stonden ze dan ook 1-3 voor.
Na wat limonade en een toespraak, “dat de wedstrijd nog zeker niet verloren was”, begon de 2e helft.
Jammer genoeg scoorde Meerburg rustig door en bleek al snel dat winnen niet meer mogelijk was.
De eindstand van 1-11 zullen we maar snel vergeten en is op de foto’s gelukkig niet terug te zien. 😊