Auteur: Bram Ros
Datum:
Onder: Artikelen, Club
Permalink

Een bericht van de selectie

Beste Rijnsburgers,

In September verscheen er een bericht op de site waarin de selectie iedereen vroeg om zich aan de maatregelen te houden, zodat wij met publiek zouden kunnen blijven spelen.

Nu in Mei zou komende zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen zijn geweest. Slechts vijf wedstrijden zijn er uiteindelijk gespeeld dit seizoen. Laten we dit seizoen dan ook maar snel vergeten.

Desondanks zijn er ook dingen die we misschien heel goed moeten onthouden. De creativiteit die het naar boven bracht bij sommigen, de mentale weerbaarheid die is getoond door iedereen en bovendien de drang om toch het clubgevoel te bewaren.

Ad Hendriksen en Marcel Wolthaus hebben in het minst leuke seizoen misschien wel een van de drukste seizoenen meegemaakt. De financiële kant van het verhaal ging natuurlijk gewoon door met daarbij alle procedures voor subsidies en het aanvragen van steunmaatregelen.

Niet te vergeten Ed Bos als verantwoordelijke voor het corona protocol die ervoor gezorgd heeft dat telkens wanneer de mogelijkheid er was binnen de maatregelen kon worden gesport.

Karly en Dick die een weektaak hebben gehad aan het organiseren van onderlinge wedstrijden voor de jeugd. Met de constant veranderende omstandigheden was dit veel schakelen en puzzelen. Elke zaterdag dat ik op de club kwam was ik een beetje jaloers op al die jeugdteams die wel wedstrijden konden spelen en dat was niet gelukt zonder de inzet van Karly en Dick.

Voor de meesten misschien wat minder zichtbaar maar ook dank naar Cees Driebergen. De man die naar de sponsors de juiste zorg en aandacht blijft geven. Zo ontstond het idee dat wij in opdracht van Ad en Cees met de selectie de sponsors een kleinigheidje brachten als dank voor het blijven steunen van de club. Voor de selectie en sponsors een leuke ervaring.

Binnen de selectie is Jaco Heemskerk een belangrijk persoon geweest. Zijn vermogen om in te schatten wat iemand nodig heeft en er alles aan doen om de selectie bij elkaar te houden mag niet worden onderschat.

Tot slot dank aan alle jeugdtrainers, vrijwilligers, leden en anderen die ik hiermee misschien niet benoem. Ik denk dat Rijnsburg zich van een goede kant heeft laten zien in dit vreemde seizoen. Laten we hopen dat we straks in Juli weer lekker wedstrijden kunnen spelen en iedereen weer gezellig met elkaar kan zijn in de kantine.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomerstop toe.
Blijf gezond en tot op Middelmors.

Namens de gehele selectie en staf van Rijnsburgse Boys.
Bram Ros.