karly

Resham Sardar Talent Performance Coach

Met trots kan de technische commissie van de jeugd meedelen, dat gisteren Resham Sardar een meerjarig contract heeft getekend. Dit contract benoemt hem tot Talent Performance Coach (TPC). Hij gaat dus onze selectietrainers én -spelers nóg beter maken. Door onze trainers te onderwijzen, zullen de spelers ook beter (kunnen) worden! Dat is o.a. de insteek geweest om deze functie te ‘creëren’.

Na vele online vergaderingen over deze functie, tussen verschillende afdelingen binnen onze club, kwam er telkens maar 1 naam naar boven: Resham Sardar. Dat is de man die het zou moeten gaan doen. Clubman, import-Ui, ‘kind’ van de club, allemansvriend en inmiddels bezig aan zijn 12e (!!) seizoen in en rondom het geel-zwart: 8 seizoenen als speler van Rijnsburgse Boys 1, daarna hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys JO17-1, assistent-trainer van Rijnsburgse Boys 1 en hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys 2. De ideale toch?
En als je met hem spreekt, merk je dat hij inmiddels veel ervaring heeft opgebouwd en dat ook goed kan overbrengen op anderen (niet voor niets is hij onderwijzer van groep 7-8). Vraag je hem naar het leukste onderdeel van het voetbal dan antwoord hij resoluut: “Talentontwikkeling vind ik het meeste voldoening geven. Ik wil er graag aan bijdragen om nog meer eigen jeugd bij Rijnsburgse Boys 1 te kunnen laten aansluiten”.
Dus dan is Resham de ideale TPC en is de club erg blij met zijn aanstelling. Wij wensen Resham dan ook heel veel succes en vooral veel plezier!