karly

Isabelle Hoekstra scoort voor Ajax Vrouwen

Vorige week maakte Isabelle Hoekstra haar debuut bij Ajax Vrouwen 1, in de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle. Vandaag maakte ze, wederom als invalster, haar eerste goal op Eredivisie-niveau
In de 65. minuut mocht ze invallen en in de 76. minuut stond ze op de juiste plek om de winnende goal binnen te schuiven. Waar vele kansen gemist werden, stond ex-Rijnsburgse Boys speelster Hoekstra op de goeie plaats!

Vanaf de jongste jeugd (F1) speelde zij al bij Rijnsburgse Boys en na 2 jaar JO15-1 trok Ajax (weer) aan de bel. Na 8 jaar verliet ze ‘haar cluppie’ om haar dromen na te jagen; profvoetbalster worden en het hoogste niveau halen!
Bij deze feliciteren wij Isabelle met haar eerste doelpunt in een officiële Eredivisie-wedstrijd en wensen haar nog vele minuten toe bij Ajax Vrouwen 1