karly

Pettentoernooi 2019

Zaterdag 29 juni is het weer zover: het tot over de landsgrenzen beroemde Pettentoernooi gaat dan plaatsvinden
De inschrijvingen gingen zoals gewoonlijk weer erg hard en we hebben daardoor helaas 2 teams moeten teleurstellen; er is gewoon geen plek meer! Mochten er toch nog teams zijn die geen mensen genoeg op de been kunnen brengen, meldt ons dit dan alstublieft!
Hedenmiddag vond de loting plaats en is het speelschema gemaakt. Hieronder zijn de poule-indelingen gerangschikt en de aanvangstijd van de eerste wedstrijden is om 13.00uur exact! Aanmelden van de teams kan vanaf 12.30uur en wij verwachten alle teams om uiterlijk 12.45uur aanwezig te zijn. Bij het aanmelden hoort u het kleedkamernummer en krijgt de aanvoerder de sleutel mee. Scheidsrechters zijn we druk mee bezig, dus als u graag wilt fluiten? Meldt het ons a.u.b.!
De poulewedstrijden duren 12 minuten en alleen de nummers 1 en 2 gaan door naar de kwartfinales. Deze duren 15 minuten, net zoals de halve finales en de finale
Mooi weer hebben we ook besteld en als jullie nou voldoende supporters meenemen, dan gaat het zeker goed komen op zaterdag 29 juni
Poule-indeling:
Veld 3A: Joet, Kelderklasse, Bapsilona, Midweekse Vaklieden en Le Youth
Veld 3B: RBB 8, TCY, 6 Elite, RBB 12 en FC Bal op ’t Dak
Veld 4A: Manco & Co., Gulle Botte, JO19-Schaduwselectie, RBB 7 en Kampioenen
Veld 4B: Gert van Tilburg, Team PK, RBB 4, RBB 6 en FC Linksbuitenadem
Het toernooi is om 16.45uur afgelopen en daarna gaat het feest beginnen op het bierplein. Dit jaar zal het thema ‘Country & Western’ zijn, dus kom als cowboy of cowgirl en je past in het decor!