Bram van Egmond

Indeling Tweede Divisie bekend

ASWH heeft promotie naar de Tweede Divisie weten te bewerkstelligen door een zwaar bevochten 0-2 overwinning tegen FC Lienden. De thuisclub had eerste ontmoeting met 0-1 gewonnen. Sam van der Kreeke scoorde ver in de blessuretijd het beslissende doelpunt dat een ticket voor de Tweede Divisie opleverde.
Quick Boys heeft tegen VVSB promotie naar de Tweede Divisie afgedwongen. Handen vol met kansen kregen de Katwijkers, maar de bal wilde er maar niet in. Daardoor stond er na negentig minuten nog steeds 0-0 op het bord. Pas in de tweede helft van de verlenging wist Dennis Kaars de impasse te doorbreken na een scrimmage voor het doel van VVSB. Op de overwinning was niets af te dingen. VVSB degradeert net als FC Lienden naar de Derde divisie.
En zo verdwijnen er twee zondagclubs uit de Tweede Divisie en komen er twee zaterdagclubs voor in de plaats.