karly

JO11-1 bedankt trainers en sponsoren

Afgelopen weekend speelde Rijnsburgse Boys JO11-1 een internationaal toernooi bij Excelsior in Rotterdam. 48 O11-1 teams deden hieraan mee, waaronder ‘grote’ namen als Juventus, Inter Milan, PSV, AZ, Olympique Lyon, TSG Hoffenheim, Lokomotiv Plovdiv en vele andere betaald voetbalorganisaties. 

Startend in een poule met Olympique Lyon, PEC Zwolle, Nacka FC, Excelsior en Concordia speelde de JO11-1 (aangevuld met 2 JO10-1 spelers Tristan en Youri, waarvoor bij deze nogmaals dank voor hun meespelen) bij vlagen schitterend voetbal! Een klein beetje geluk ontbrak, anders was een 2e plaats in deze poule gewoon terecht geweest! Nu werd het op doelsaldo een 4e plek en stonden zij in de 2e poulefase tegen Lokomotiv Plovdiv, KV Mechelen en Roda ‘46. 
De 4e plek in poule 1 was een deceptie die de poule daarna doorwerkte en ook al werd er nog gewonnen van Roda ‘46: de koek was op! De temperaturen liepen in het stadion op naar 34graden in het dak gemeten; dus op het kunstgras moet je daar nog 5 graden bij op tellen! Eindresultaat een 28-ste plek van de 48! Gewoon klasse. 
Dit festijn was niet mogelijk geweest zonder sponsoren en bij deze een groot woord van dank, namens trainers, spelers, ouders en supporters, aan MyPeony en The Green Corner. 
Ook was dit toernooi het einde van een ‘tijdperk’: Ben van der Meij en Colin Star zijn 3 jaar trainers van deze groep geweest en hebben fantastische resultaten behaald, de groep erg goed en vooral mooi laten voetballen en spelers individueel beter gemaakt. Alle complimenten aan hen bij deze en wij wensen hen, opnieuw namens spelers, ouders en heel veel vaste toeschouwers, alle succes toe bij hun komende trainersactiviteiten: Ben als trainer bij Rijnsburgse Boys 2 en Colin als trainer van  JO11-1