Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys JO10-5

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was Rijnsburgse Boys JO10-5 aan de beurt.

Rijnsburgse Boys JO10-5

Vandaag zaterdag 18 mei staat in het teken van de thuiswedstrijd tegen FC Lisse. De vorige wedstrijd tegen dit team hebben we verloren dus aan ons de taak om dit recht te zetten!
We verzamelen op tijd, 8:00 uur, zo kunnen onze strijders nog even voor de wedstrijd een balletje rond tikken en wat afrondingsoefeningen doen. De wedstrijd begint om 8:30 uur en vol goede moed stellen we ons op.
2019-05-04-RBB-JO10-5-logo-rbb-104
De wedstrijd begint gelijkwaardig waarbij er over en weer wat kansen zijn, toch zijn het de boys van Rijnsburg die als eerste weten te scoren, mede dankzij het knappe verdedigingswerk van de achterhoede en het scherpe optreden van de keeper weten we een paar mooie kansen van FC Lisse te stoppen.
Ook het middenveld en de aanvallers weten elkaar steeds meer te vinden op het veld. Wat resulteert in een heus doelpuntenfestijn. We winnen de wedstrijd uiteindelijk met 16-5. Voor ons een hele mooie score waar we dit jaar ook al de nodige tegenslagen hebben gehad! Dit is een team wat in de loop van het jaar enorm gegroeid is en waar we als trainers dan ook erg trots op zijn.
Ook willen we complimenten maken naar de tegenpartij, zoals de uitslag niet doet vermoeden hebben ze gestreden tot de laatste minuut en niet de handdoek in de ring gegooid, het was een leuke en sportieve wedstrijd!
Na de wedstrijd nog een mooie penaltyreeks afgewerkt waar ook over en weer goed gescoord werd!
Voor nu gaan we ons weer voorbereiden op de wedstrijd van volgende week tegen FC Oegstgeest.

er zijn geen afbeeldingen gevonden