karly

HJO verlengt bij Rijnsburgse Boys

Verheugd kan de technische commissie u meedelen dat er gisteravond overeenstemming is bereikt, met de Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) Ruben Plu. Hij zal ook in het seizoen 2019-2020 voor de jeugdtrainers het aanspreekpunt zijn en worden.
Inmiddels is hij bezig aan zijn derde seizoen en vanaf de eerste minuut was er de intentie om met elkaar door te gaan. Naast zijn taken als HJO is hij dit seizoen ook hoofdtrainer van Rijnsburgse Boys JO15-1. Dat wordt dus vanaf komend seizoen anders ingevuld, want alleen HJO vraagt al meer dan voldoende tijd.
Op de vraag wat hij er zelf van vind dat hij er zo snel is uitgekomen en dat we komend seizoen verder gaan met elkaar, antwoordde hij:
“Vanaf de eerste dag dat ik bij Rijnsburgse Boys kwam, voelt de club aan als een warm bad. Zeker één van de redenen dat ik niet lang na hoefde te denken over het aanbod, om ook aankomend seizoen weer voor de club werkzaam te zijn. Een andere belangrijke reden is dat er beweging zit in de ontwikkeling van de jeugdopleiding. De afstand tussen de seniorenselectie en jeugdselecties is op dit moment aan het verdwijnen en het is zaak om dit proces verder vorm te geven met elkaar. Kortom, het werk is nog niet af en het voelt goed dat de club het vertrouwen in mij heeft om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van de jeugdopleiding van deze mooie club”
Ook hierbij wensen wij Ruben enorm veel succes toe in het lopende en uiteraard voor het komende seizoen!