secretariaat

Rijnsb.Boys O23 verliest van Alphense Boys O23

Rijnsburgse Boys O23 jaar heeft afgelopen dinsdag de uitwedstrijd bij Alphense Boys met 3-0 verloren, de ruststand was 0-0.
Alphense Boys speelde met goed, snel en nauwkeurig combinatievoetbal en Rijnsburgse Boys kon daar enige tijd in meegaan. Met een afstandslob van 35 meter wist Marc Magan net niet de score te openen in de 1e helft. Ook Rijnsburgse Boys had gevaarlijke momenten voor het doel van de tegenstander. Het ontbrak aan precisie om tot scoren te komen daar waar Alphense Boys efficiënter en zorgvuldiger met de kansen omging. Lange tijd kon door ingrijpen van verdediging en onze keepers de nul gehouden worden.
In de 65 e minuut verdween echter een afstandsschot van 25 meter laag in de benedenhoek, in de 73e minuut werd het 2-0 uit een voorzet en score bij de 1e paal en de 3-0 viel in de 83e minuut uit de rebound van een 1:1 situatie.
Ondanks het verlies was dit een nuttige oefenwedstrijd waarin ook jeugdspelers Coen Hogewoning,  Mark Mieras, Bas Siebert, Justin van Leeuwen en Max de Graaf hun speelminuten kregen.
Eerstvolgende wedstrijd in deze serie is dinsdag 26 maart thuis tegen VVSB.
Opstelling: Alessandro Kwant, (Stijn Driebergen 45), Jesper Slootweg,  Bart Duiker, Coen Hogewoning, Mark Mieras, (Kenzo Davids 60), Vincent Tel,  Edo Knol,  Marc Magan,  Jayson Halman,  Floris Hazenberg, (Justin van Leeuwen 45),  Bas Siebert, (Max de Graaf 77).