Bram van Egmond

RTV Katwijk Sport natuurlijk van de partij bij regioderby

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de glimlach ver te zoeken is op sportpark Middelmors. Afgelopen weekend morste de formatie van trainer Wilfred van Leeuwen opnieuw punten. In een knotsgekke wedstrijd tegen GVVV werd in de slotfase – tegen een numerieke minderheid – een punt uit het vuur gesleept (3-3). Lichtpuntje was het optreden van nieuwkomer Jeroen Meefout. Alle media waren na afloop echter vooral geïnteresseerd in het verhaal van ‘superinvaller’ Frank Tervoert. Hij flikte het opnieuw om een doelpunt aan zijn toch al mooie saldo toe te voegen. Een paar dagen later werd wereldkundig gemaakt dat Tervoert is teruggezet naar de reserves. Voor de neutrale voetballiefhebber vermoedelijk een alles behalve begrijpbare beslissing.
De voetbaltrein dendert echter door en tussen de bedrijven door hengelden de Uien aanvaller Furghill Zeldenrust binnen. Is hij dan de ontbrekende schakel in de soms haperende Rijnsburgse voetbalmachine? Zaterdagavond geven we je wellicht de antwoorden op deze en andere prangende vragen. Vanaf 17:45u verzorgen IJsbrand van Tilburg en Marcel v.d. Vijver de voorbeschouwing waarna om 18:00u het startsignaal klinkt van de regioderby VVSB tegen Rijnsburgse Boys.
Waar andere radioprogramma stoppen gaat RTV Katwijk Sport dus gewoon door. Stem af op frequentie FM106.8 of de webradio (https://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/) , dan blijf je van minuut tot minuut op de hoogte van het verloop van de wedstrijd.