secretariaat

35+ voetbal bij Rijnsburgse Boys

Graag wil het bestuur weten of, en in hoeverre, er interesse is in 35+ voetbal bij Rijnsburgse Boys.
Daarbij willen we hetzelfde principe gaan hanteren als nu gedaan is met 45+, Alleen met het verschil dat (zeker in het begin) alles thuis bij Rijnsburgse Boys gespeeld wordt. Daarna zal bekeken en besproken worden of er interesse is in competitieronden spelen (uit en thuis).
We gaan 7 tegen 7 spelen, 1 keeper en 6 veldspelers, op een half veld. Elke tweede of derde vrijdag van de maand, in de maanden september, oktober, november en december. En na de winterstop in de maanden maart, april, mei en juni. Dat is althans de planning. Op kunstgras en met wat aangepaste spelregels (o.a. geen buitenspel en slidings maken is niet toegestaan).
We willen daarom een pilot gaan starten en willen weten wie hier interesse in hebben. Inschrijven kan per persoon, maar liever per team. Doe dit per e-mail en vermeld daarin de namen van alle teamleden en hun leeftijd en of ze wel of niet (spelend) lid zijn van Rijnsburgse Boys of welke andere vereniging dan ook. Stuur dit aan karlyduif@gmail.com en wij hopen na een tijdje terug te kunnen mailen dat we een avond geprikt hebben.
Tot snel dus!