karly

Realisatie invalidentoilet mogelijk door Zwaluwen Jeugdactie

Cheque € 7.500
Onder toeziend oog van de aanwezige G-voetballers ontving voorzitter Ad Hendriksen tijdens het jaarlijkse Oliebollentoernooi in december jl. een cheque van 7.500 euro uit handen van Jos Klaassen, coördinator van de Zwaluwen Jeugd Actie in West II. Rijnsburgse Boys is zeer verheugd met dit subsidiebedrag, waarmee in de komende periode een invalidentoilet in het clubgebouw zal worden gerealiseerd. Een aanpassing van de accommodatie om de (rolstoel-) toegankelijkheid van het clubgebouw voor mindervaliden en mensen met een beperking mogelijk te maken. Voor Rijnsburgse Boys gaat hiermee ook een langgekoesterde wens in vervulling. Uieraard dankt zij de Zwaluwen Jeugd Actie en alle voetballende jongens en meisjes die dit mogelijk hebben gemaakt voor het mooie bedrag.

Oliebollentoernooi
De uitreiking vond plaats tijdens het jaarlijkse oliebollen toernooi in sporthal Middelmors waaraan diverse G-teams uit de regio deelnamen. Op de foto staat de mascotte van Dirk Kuyt. De Dirk Kuyt Foundation is al jaren medesponsor van dit toernooi.
KNVB Zwaluwen Jeugd Bekertoernooi
De bijna 500.000 jeugdspelers die ieder voetbalseizoen meedoen aan het KNVB Zwaluwen Jeugd Bekertoernooi, voetballen voor de Zwaluwen Jeugd Actie. Ze komen hiermee in actie voor hun leeftijdgenoten met een beperking en vormen samen het grootste sportieve goede doelen team van Nederland! Ook dit jaar doen weer vele jeugdteams van Rijnsburgse Boys mee aan deze actie. Dankzij onder andere de voetballende jeugd van Rijnsburgse Boys zelf, kon de aanvraag worden gehonoreerd.