secretariaat

Nieuwe positie Dennis Jan Mieras als Hoofd Scouting

Met ingang van heden zal Dennis Jan Mieras in de functie van Hoofd Scouting zich binnen Rijnsburgse Boys gaan toeleggen op het verdere professionaliseren van de scouting, waarin Rijnsburgse Boys naar de toekomst toe meer wil investeren.
Praktisch betekent dit dat Dennis Jan Mieras per direct terugtreedt als Technisch Directeur. Deze functie heeft Dennis Jan de afgelopen 2 jaar naar volle tevredenheid ingevuld. Door het opzetten van deze, destijds betrekkelijk nieuwe functie buiten het bestuur, heeft hij o.a. gezorgd dat de professionalisering rondom Rijnsburgse Boys 1 verdere stappen heeft kunnen maken. De promotie naar de Tweede Divisie in het eerste actieve seizoen van Dennis Jan is daar één van de vruchten van.
Dennis Jan heeft het bestuur eind vorig jaar laten weten dat hij, door zijn drukke zakelijke beslommeringen, onvoldoende tijd kan vrijmaken om de functie van Technisch Directeur binnen Rijnsburgse Boys goed te kunnen uitoefenen. Echter meldde hij direct wel in een andere, minder tijdrovende, functie betrokken te willen blijven op het voetbaltechnische vlak.
Daar het bestuur de professionele ervaring en het netwerk van Dennis Jan voor Rijnsburgse Boys graag wenst te behouden is gekeken naar een passende oplossing. Met de invulling van de functie van Hoofd Scouting is dat dus prima gelukt. Het pakket van de scouting sluit goed aan bij de kunde en ervaring van Dennis Jan en de ambitie van de club om structureel in de Tweede Divisie een rol van betekenis te kunnen blijven spelen.  Het bestuur is dan ook zeer verheugd met deze invulling en wensen Dennis Jan veel plezier en succes toe bij deze functie.
De vrijgekomen positie van Technisch Manager zal per direct opgevangen en ingevuld worden in een samenwerking tussen bestuurslid Voetbal Technische Zaken Gerrit Paauw en Hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen.
Zij gaan samen de organisatie verder professionaliseren, de uitvoering bewaken en onderzoeken waar in dit kader in de toekomst behoefte aan is, teneinde het prestatieklimaat verder te verbeteren.
Rijnsburg, 6 januari 2019
Bestuur Rijnsburgse Boys