karly

Familiedagen ‘On the Beach’ groot succes

Alweer voor de 4e keer in successie, waren het afgelopen weekend de (afsluitende) Familiedagen van Rijnsburgse Boys
Woensdag 27 juni begon het met een schoolvoetbaltoernooi en vanaf 13.30uur tot 18.00uur zijn ruim 220 kinderen van alle Rijnsburgse scholen in de weer geweest! Onder schitterende weersomstandigheden was het warm, maar ging iedereen voldaan naar huis. Met een prachtige gouden medaille om de nek!
Donderdag 28 juni werd om 17.00uur gestart met een FIFA 18 Playstation 4 toernooi. In de kantine verzamelden 54 kinderen (en veel broertjes, zusjes en ouders) zich en werden zij onderverdeeld in poules. Poulewinnaars gingen daarna de strijd met elkaar aan en uiteindelijk werd de finale ‘op groot scherm’ gespeeld, onder grote publieke belangstelling.
Vrijdag 29 juni was het sportpark verdeeld in ‘2 kampen’: de kantine was het domein van (hoofdzakelijk) mannen, die onder leiding van Quizmaster Sierd de Vos een moeilijke voetbalquiz ondergingen. De 34 koppels kregen 60 vragen, voornamelijk over het WK van nu tot de allereerste, en aansluitend nog wat vragen over Rijnsburgse Boys. Ook hier uiteraard winnaars en behalve de eer ontvingen zij ook nog wat leuke prijsjes.
Diezelfde avond was het in de businessclub van Rijnsburgse Boys ook een drukte van belang; 130 vrouwen deden mee aan de Hilarische Glamourbingo en velen gingen er met mooie prijzen vandoor! Rond 22.30uur voegden de vrouwen zich in de kantine bij de mannen en was het nog tot laat heel erg gezellig!
Zaterdag 30 juni verzamelden de eersten zich rond 9.00uur op ons sportpark, om vanaf 9.30uur te voetballen tegen hun ouders. 30 teams speelden op 6 velden een half uurtje ‘om het seizoen mooi af te sluiten’ en er is heel veel gelachen, waar het tenslotte allemaal om gaat.
Daarna gingen de kinderen de kantine in voor de laatste Kinderbingo van dit seizoen. Bart Duiker (speler van Rijnsburgse Boys 1) en Resham Sardar (assistent-trainer van Rijnsburgse Boys 1) waren dit keer de bingomasters en de bijna 100 kinderen hebben behalve prijzen, ook heel veel lol gehad! De ouders konden zich ondertussen prima vermaken op het heuse strand dat was gecreëerd op het bierplein; niet van echt te onderscheiden!
Om 13.00uur werd er gestart met het al jarenlang beroemde Pettentoernooi. 20 teams streden in 4 poules om de bovenste 2 plaatsen, waarna de nummers 1 en 2 kruisfinales gingen spelen. Uiteindelijk een winnaar die de wisselbeker ontving, maar alle overige 19 teams voelden zich winnaar! Getuige de vele lachende en blije gezichten bij de cocktailbar, de eetkraam en het verkooppunt op het bierplein.
Kampioenenhuldiging om 17.00uur en het laatste nummer van de DJ om 20.00uur. 

Onder zeer warme temperaturen heeft een ieder zich zeker kunnen vermaken de afgelopen 4 dagen. Dankbaar zijn wij dan ook als organisatie met alle deelnemers en deelneemsters; we kunnen het allemaal mooi verzinnen, maar wij zijn afhankelijk van jullie! Dank dus nogmaals.
Sponsoren zijn wij ook dankbaar, want er komt heel wat bij kijken om dit allemaal voor elkaar te krijgen. 
Het ‘Familiedagen-team‘ ben ik (uiteraard) het meest dankbaar; vele maanden voorbereidingen gaan er altijd aan vooraf en dan is het toch altijd maar afwachten of eruit komt wat je wenst! En dat is dit jaar wéér gebeurt; geen onvertogen woord gevallen en van alles is door iedereen genoten. Dank u allen dames en heren!
Gelukkig hebben we de foto’s nog en ook daarvoor dank ik Jan Jungerius weer van harte! Hier zijn de meesten te zien, maar ook op Facebook heb ik vele series voorbij zien gaan!
In 2019 komen er ongetwijfeld weer Familiedagen en de organisatie staat zeker open voor ideeën, tips en suggesties. Mail deze alstublieft naar feesten@rijnsburgseboys.nl
Rest ons niets meer dan u allen een hele fijne vakantie toe te wensen en wij zien u graag weer (in gezondheid) terug komend seizoen!