Bram van Egmond

FOTO: Vriendinnendag 2018 groot succes

12:00 uur, stilte op de “club”, straks gaat het beginnen. Na weken van voorbereiding voor de vriendinnendag 2018 bij Rijnsburgse Boys gaat het dan inderdaad van start. We gaan alles opzetten en klaarmaken voor een leuke middag. Na een uurtje is de stilte weg want de vriendinnen komen zich inschrijven.
2018-05-16 vriendinnenmiddag RBB WMRBB-9
13:00 uur is de inschrijving en ze hebben er zin in. We starten de middag met een warming-up, gedaan door de ADO dames. Na een half uurtje warmdraaien gaan we dan toch beginnen met het toernooi. Zes wedstrijdjes en daarna de kruisfinales. Het doel is om op een hele leuke manier de meiden kennis te laten maken met het damesvoetbal. We denken dat dit wel gelukt is, gezien de bedrukte gezichten van de meiden. De één met een glimlach, de ander serieus kijkend en weer een ander bezweet.
Rond half vijf waren alle meiden in de kantine, daar werden ze allemaal bekroond als winnaars en verdienden ze allemaal een medaille en een goed gevulde goodiebag. Daarna konden we gaan genieten van een aantal dames die de sport al een tijdje kennen, de vrouwen van ADO Den Haag tegen de jongens van Rijnsburgse Boys op veld 1.
We willen iedereen bedanken , Rijnsburgse Boys, De ADO-vrouwen, de vrijwilligers en uiteraard de meisjes zelf om deze middag tot een succes te maken. We hopen jullie hier volgend seizoen te zien als supporter en als speelster.
Bedankt namens het team.