secretariaat

Rijnsb.Boys O23 wint met 1-3 van ARC O23

Rijnsburgse Boys O23 heeft de uitwedstrijd tegen ARC O23 met 1-3 gewonnen.
Dinsdagavond werd op Sportpark Zegersloot alweer de vijfde wedstrijd in de onderlinge belofte competitie afgewerkt.
De basis voor de uiteindelijke overwinning werd vooral in de eerste helft gelegd. Een gretig maar niet altijd goed spelend Rijnsburgse Boys wist in de laatste tien minuten voor rust tweemaal te scoren. Eerst scoorde Marc Magan vanuit een zeer bekeken zuivere vrije trap de openingstreffer. Op aangeven van diezelfde Magan wist Dirk Jan van den Oever de score te verdubbelen naar 0-2. Tevens was dat de ruststand.
Na rust een slordig spelbeeld, waarin ARC wat meer aan spelen toekwam. Dit in de hand gewerkt doordat de Rijnsburgers niet altijd geconcentreerd meer waren. Niek Ossevoort was dat onverminderd wel, en hij bekroonde een van zijn kant dominante tweede helft met een fraaie treffer. Onderscheppend op de middenlijn en ineens doorstomend op de Alphense doelman, schoot hij de wedstrijd definitief in de korte hoek in het slot: 0-3.
In blessuretijd werd ARC nog een treffer gegund, waardoor de eindstand werd bepaald op 1-3.
ARC O23 – Rijnsb.Boys O23: uitslag 1-3 (0-2)
35. Marc Magan 0-1
40. Dirk Jan van den Oever 0-2
85. Niek Ossevoort 0-3