secretariaat

Rijnsburgse Boys – Vitesse Delft : 6 – 3

Dinsdagavond oefende Rijnsburgse Boys thuis tegen Vitesse Delft. In een open en doelpuntrijke wedstrijd, werd het uiteindelijk 6-3 in het voordeel van de thuisploeg.
Een amusante eerste helft op het door de regenval zware veld, zorgde bij rust voor een 3-2 tussenstand. Doelpunten in de eerste helft waren van Giovialli Serbony, Clayd Olf en Jayson Halman.
De tweede helft nam Rijnsburgse Boys gedurende de wedstrijd wat meer afstand. Met doelpunten van Max Hudepohl, Roy van Leeuwen en wederom Jayson Halman, werd de stand uitgebouwd naar 6-2. In de slotfase kon Vitesse Delft nog wat terugdoen met een knappe goal en bepaalde daarmee de eindstand op 6-3.
Rijnsburgse Boys – Vitesse Delft 6-3 ( 3-2 )
15. Giovialli Serbony 1-0
20. Vitesse Delft 1-1
30. Clayd Olf 2-1
33. Vitesse Delft 2-2
36. Jayson Halman 3-2
48. Max Hudepohl 4-2
57. Roy van Leeuwen 5-2