Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Het verslag is van Fred van Delft, de fotoserie van Jan vind je daaronder.

RBB MO17-1 – Berkel MO17-1

Keepster Berkel wint wedstrijd
Vandaag zijn we elftal van de week en dat is leuk want er zitten altijd mooie foto’s bij!
We speelden vandaag de wedstrijd tegen Berkel en ik moet zeggen dat we redelijk goed speelden maar veel pech hadden bij de afronding. In de eerste helft werden we afgestraft op fouten die we maakten, drie in totaal en wij scoorde er zelf maar 1. Met een 1-3 gingen we dus de rust in.
2017-11-11 RBB MO 17-1 WM (29 van 101)
In de tweede helft hebben we geprobeerd met veel risico te spelen door onze laatste vrouw door te schuiven. Dat leek te lukken. We zetten veel druk op de tegenstander en kregen veel kansen. Maar ja… als je zelf de goals niet maakt, dan doet de tegenstander het wel. Uiteindelijk verloren we met 2-5.
Er is hard gewerkt en we gaan proberen de slechte dingen op te lossen en op de goeie dingen door te borduren.