Bram van Egmond

Uitjesvoetbal weer van start!

Aanstaande zaterdag 26 augustus start voetbalvereniging Rijnsburgse Boys weer met haar wekelijkse Uitjes trainingen. Vanaf 9 tot 10 uur ’s morgens zal dit gaan plaatsvinden op het F veld. In de zomermaanden zullen we lekker buiten voetballen, in de herfst en winter gaan we de zaal in.
Bij uitjesvoetbal worden kinderen van 4 en 5 jaar oud op een leuke speelse manier in aanraking gebracht met de voetbalsport. Er worden spelletjes gespeeld, met een bal gespeeld en de allereerste voetbaltechnieken worden aangeleerd. Uitjesvoetbal is niet alleen voor jongens, maar ook meisjes worden aangemoedigd om langs te komen. En jong begonnen is oud gedaan!
Indien u met uw zoon/dochter en zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes langs wilt komen bent u van harte welkom. U kunt u ter plekke opgeven, maar makkelijker is dat om dit van te voren even door te geven/appen aan de trainers, René Vletter (06-23567453) of Cees de Leeuw (06-51228565). Zij zullen er dan voor zorgen dat er voldoende trainers klaar staan om uw kind op te vangen.
Tot zaterdag?