Bram van Egmond

Rijnsburg opent competitie thuis tegen Barendrecht

We hebben er een paar dagen langer op moeten wachten dan de bedoeling was, maar het competitieprogramma voor seizoen 2017/2018 is rond. Rijnsburgse Boys begint op zaterdag 26 augustus thuis tegen Barendrecht. Een week later speelt geelzwart zijn eerste uitwedstrijd: tegen GVVV in Veenendaal, de nieuwe ploeg van oud-trainer Niek Oosterlee.
Het vaste begintijdstip van Rijnsburgse Boys tijdens thuiswedstrijden is komend seizoen zaterdagmiddag om 15.30 uur. Ook uit tegen zaterdagclubs beginnen de meeste wedstrijden om 15.30 uur. De meeste zondagclubs hanteren als zij thuis tegen een zaterdagclub spelen, een begintijdstip van zaterdag 18.00 uur.
Streekderby’s
De eerste derby voor de ploeg van Pieter Mulders is op zaterdag 30 september. Die dag komt VVSB op bezoek, de voormalige ploeg van Giovialli Serbony en Maikey Parami. Een week later (7 oktober) gaat Rijnsburg naar Katwijk, de oude ploeg van Jeffrey Jongeneelen, Donny van Oijen en Marciano Aalders. De derde streekgenoot, FC Lisse, ontmoet Rijnsburg op 9 december, eerst thuis.
Laatste speeldag
De competitie eindigt op zaterdag 26 mei 2018. Op de laatste speeldag is Rijnsburgse Boys te gast bij Koninklijke HFC in Haarlem, de voormalige ploeg van trainer Pieter Mulders, Hidde Prijs en Carlos Opoku. HFC wordt getraind door oud-RBB-trainer Ted Verdonkschot. De thuiswedstrijd tegen HFC is meteen na de winterstop, op 13 januari.
Een overzicht van alle wedstrijden van Rijnsburgse Boys (klik op de afbeelding voor een grote versie):

Klik hier voor het volledige competitieprogramma van de 2e divisie