Bram van Egmond

Ed Bos benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Na afloop van de Algemene Ledenvergadering is Ed Bos benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ed kreeg deze koninklijke onderscheiding uitgereikt door loco burgemeester van Katwijk (en oud bestuurslid van onze vereniging) Krijn van der Spijk als erkenning voor zijn meer dan 22 jaar vrijwilligerswerk bij Rijnsburgse Boys en zijn lange staat van dienst als vrijwilliger bij de KNVB.

De loco burgemeester benadrukte in zijn speech de vele rollen die Ed als vrijwilliger binnen onze vereniging en de KNVB had gehad in de afgelopen 23 jaar. Nadat aan het einde van zijn speech het bekende “Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om Ed Bos te benoemen tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau” had geklonken werd de onderscheiding opgespeld en konden de aanwezige fotografen dit vereeuwigen.  
Hierna bedankte een zeer trotse en enigszins geëmotioneerde Ed het bestuur voor de voordracht en sprak hij de aanwezige leden en de vele genodigden waaronder familieleden, oud-trainers/-stafleden en -spelers, collega’s uit de licentiecommissie amateurvoetbal van de KNVB waarvan Ed voorzitter is en vertegenwoordigers van diverse regioclubs toe.
Een zeer terechte onderscheiding vonden alle aanwezigen toen zij de kersverse Ridder kwamen feliciteren.
Het was een mooie avond en uiteraard bleef het nog lang gezellig!