Bram van Egmond

Een training van Pieter Mulders voor Rijnsburgse Boys JO13-6

Op maandagavond was het zover, de training van de coach/trainer van ons eerste elftal, Pieter Mulders. Deze prijs werd op de paasveiling binnengehaald!
De toon werd in de kleedkamer gelijk gezet. De trainer kende de prestaties van het team wat er tegenover hem stond. De positie op de ranglijst van de JO13-6 is niet al te best. Een plaats onderaan de middenmoot met 14 punten uit 15 wedstrijden! Bij deze serieuze mededeling werden de mannen even wat minder luidruchtig.
2017-04-24 RBB jo13-6 training Pietr Mulders (125)
Een pittige warming-up gevolgd door enkele spelletjes met de bal en de mannen wisten waar ze aan toe waren vanavond. Meerdere malen werd door de trainer gevraagd hoe het ging met de mannen, maar niemand gaf een krimp. Een afwerkvorm als voorbereiding op de partijvorm werd met veel vreugde aanvaard maar…..  toen de mannen erachter kwamen dat zij moesten opdrukken als zij de keeper niet konden passeren stonden de gezichten op onweer!
Een heel bijzondere partijvorm waarbij er achter de doelen door kon worden gespeeld en het einde was al weer in zicht.
Pieter, hartelijk dank voor de onvergetelijke ervaring en in het bijzonder Mike en Dana onwijs bedankt voor het realiseren van deze training en laten we hopen dat de mannen er iets van op hebben gestoken.