Team van de week: Rijnsburgse Boys JO15-4

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO15-4 aan de beurt.
Het verslag is van Ingrid Paauw. Deze foto’s zijn niet meer beschikbaar.

Rijnsburgse Boys JO15-4

Zaterdag 22 april speelde Rijnsburgse Boys JO15-4 tegen Graaf Willem II-VAC JO15-8. Beide teams begonnen fanatiek aan de wedstrijd. De tegenpartij creëerde wat meer kansen zodat we halverwege de eerste helft met 0-2 achter stonden.
Gelukkig wist Wiliam voor ons te scoren en even later Timo zodat we met 2-2 de rust in gingen.
Gelijk na de rust waren de kansen voor ons maar de de tegenpartij maakte 3-2. Een minuut later wist David de 3-3 te scoren en 7 minuten later dacht Rick “wat mijn broer kan kan ik ook” en maakte er 4-3 van. Even later maakte David het af met een mooie goal en werd het 5-3.
Doordat beide teams de hele wedstrijd fanatiek bleven voetballen was en bleef het een spannende wedstrijd.