Bram van Egmond

Paasveiling brengt 72.650 euro op

Toen rond de klok van halftwee vrijdagnacht alle bijna 300 kavels waren geveild, kon tevreden worden teruggekeken op weer een succesvolle paasveiling. Nadat alle bedragen waren opgeteld, stond er een opbrengst van 72.650 euro in de boeken. En dat was ruim 4000 euro meer dan vorig jaar, toen er 68.500 euro werd opgehaald.

Populairste kavel
Het populairste kavel, en daarmee ook meteen het duurste, was de Formule 1-race in Barcelona met Max Verstappen. Andere mooie kavels waren voetbalreizen, trainingen van  de A-selectie en etentjes in tal van mooie restaurants. Ook deze gingen grif van de hand. Voor de goede doelen KiKa en Stichting Ushersyndroom werd voor elk 500 euro opgehaald.
Bedankje
Rijnsburgse Boys bedankt alle sponsoren en kopers en bovenal het organisatiecomité onder leiding van Wendy van den Haak en Ellen Mulder. De comitéleden hebben net als voorgaande jaren bergen werk verzet. Zij kunnen teruggezien op weer een succesvolle editie. Met de opbrengst gaat de vereniging het sportpark upgraden en de jeugdopleiding verder verbeteren.