Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO11-3 aan de beurt.
Het verslag is van Jeffrey den Haan, de foto’s van Jan vind je onder het verslag.

Rijnsburgse Boys JO11-3

Wij zijn Rijnsburgse boys JO11-3 en wij bestaan uit Dave van Delft, Eric Tadevosjan, Ruben van Dijk, Julius Minnee, Noah Heemskerk, Danilo Stanojcovic, Nick van Tilburg en Jonah Parker.
De strijd om de eerste plek is bij ons al gestreden. De ongeslagen nummer 1 valt voor niemand meer in te halen, echter maakte dat de wedstrijd van vandaag er niet minder spannend om. Vandaag viel de strijd voor de 2de plek. De nummer 2 VVSB JO11-2 tegen de nummer drie Rijnsburgse boys JO11-3.
2017-03-18 RBB JO 09-3 (49 van 109)
In de kleedkamer hadden we afgesproken om er vanaf minuut 1 te staan, om niet binnen 10 minuten achter te staan. Helaas was dit niet het geval, want na 5 minuten stonden we niet 1 of 2, maar wel 3-0 achter. Binnen de 10 minuten stonden we zelfs 4-0 achter. Na de 4-0 leek het als of de boys wakker waren. Toen gingen de koppen omhoog en werd er geschreeuwd: kom op, nu gaan wij voetballen. Dit gebeurde dan ook zeker. De bal werd van links naar rechts gespeeld en nu was VVSB degene die achteruit moest lopen. Ook vielen er toen voor ons doelpunten. Vlak voor de rust scoorde wij niet 1, of 2, maar wel 4 keer.
In de rust bespraken we de nieuwe tactiek, want nu hadden wij het voordeel. Nu hadden wij de wind mee. De boys waren er klaar voor en ook de tweede helft speelde we goed. Er werden een hoop kansen gecreëerd, maar de keeper van VVSB wist ze allemaal te pareren. VVSB kreeg ook nog een paar kansen, maar konden ook het doel niet vinden.
Het was een mooie wedstrijd om aan te zien met goed voetbal. Hierop gaan wij nu verder. Voor de strijd om de tweede plek.