Bram van Egmond

Voorzitter Ad Hendriksen te gast bij RTV Katwijk

De Derde Divisie is het nieuwe thuis voor de Uien. Vooralsnog heeft de brigade van Pieter Mulders nog niet echt haar draai kunnen vinden op het één na hoogste amateurniveau. Met de huidige achtste plaats is de titel niet meer dan een vergezicht.
Als we met een bestuurlijk oog kijken naar de ontwikkelingen in het amateurvoetbal, kan de vraag worden gesteld of de nieuwe voetbalpiramide aan de verwachtingen voldoet? Na vijftien speelronden oogt de Derde Divisie vooral applaus. De supportsaantallen stemmen tot tevredenheid en de competitie-indeling is feestje voor de neutrale voetballiefhebber. De vele regio-derbys geven de indeling extra glans.
Maandagavond om 21:00u laat voorzitter Ad Hendriksen in de wekelijkse tv-show van RTV Katwijk Sport zijn licht schijnen over de plussen en minnen van de nieuwe voetbalpiramide en de Derde Divisie in het bijzonder. Aan de gesprekstafel krijgt hij gezelschap van Arjan Broekhof, voorzitter van VVSB. Een kijktip dus voor iedereen die Rijnsburgse Boys en het amateurvoetbal in de Bollenstreek een warm hart toedraagt.
Het tv-kanaal van RTV Katwijk is te vinden via Ziggo analoog (Kanaal 45), Ziggo digitaal (Kanaal 41) of KPN/XS4ALL/Telfort (Kanaal 343). Later die week kun je de tv-show ook terugkijken via Uitzending Gemist op www.rtvkatwijk.nl.