Team van de week: Rijnsburgse Boys JO9-2

Jan Jungerius ging voor dit item weer op bezoek bij een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was JO9-2 aan de beurt, zij speelden, net als het eerste elftal tegen FC Lisse. Nico van Delft schreef het verslag, de fotoserie vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys JO9-2 – FC Lisse JO9-1

Om 13:00 was de aftrap op een zonnig Middelmors tegen de F1 van FC Lisse. Al snel kwamen we 1-0 voor, maar Lisse kwam sterk terug waardoor we met een 2-5 achterstand de rust ingingen.
In de rust kregen de jongens een strenge preek van de trainers want we willen natuurlijk wel graag winnen!
In de tweede helft gingen we goed verdedigen, werden wakker en kwamen daardoor al snel terug op 5-5. De laatste minuten van de wedstrijd waren super spannend! Nadat we 6-5 voor kwamen te staan, maakte Lisse de stand gelijk tot 6-6. Maar gelukkig hebben we Mighty Max! Hij schoot een vrije trap zo over de keeper heen, strak in het doel. Wat een prachtig doelpunt!! Het gejuich aan de kant barstte los toen de scheidsrechter affloot.
In de kleedkamer was de stemming dus uitgelaten, ook was er nog een verrassing voor de boys. Nadat ze de week daarvoor al prachtige shirts hadden gekregen van Gebroeders van Egmond, kregen ze nu prachtige trainingspakken van Santos Quality Flowers. Dus met de winst op zak, en met de nieuwe outfit nog op de foto. Kortom het weekend kon niet meer stuk.
De ouders en trainers zijn super trots op de boys!
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar!