secretariaat

Rijnsburgse Boys – VVSB: 5-0 (1-0) – Kort Verslag

Rijnsburgse Boys en VVSB werkten dinsdagavond op veld 2 een vriendschappelijke wedstrijd af, welke geëindigd is in een overtuigende 5-0 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Bij zowel Rijnsburgse Boys als VVSB kwamen veel spelers in actie, die tot op heden in competitieverband nog maar weinig speelminuten gemaakt hadden.
Rijnsburgse Boys kwam gretig voor de dag, getuige de manier waarop de tegenstander direct op eigen helft werd afgejaagd. Dit resulteerde ook al snel in een doelpunt. Na 8 minuten spelen rondde, de in de spits geposteerde, Max Hudepohl beheerst af op aangeven van Cas Knoester. De snelle voorsprong was voor de thuisploeg echter geen reden om gas terug te nemen. Het spel bleef zich voornamelijk afspelen op de helft van VVSB. De bezoekers kregen nauwelijks gelegenheid om onder de druk van Rijnsburgse Boys uit te voetballen en konden in de eerste helft dan ook geen enkele kans noteren. Bij tijd en wijlen vlot combinerend, kreeg Rijnsburgse Boys in het eerste bedrijf nog wel een aantal grote kansen voor onder andere Roy van Leeuwen, Max Hudepohl en Resham Sardar. Het bleef echter bij een 1-0 ruststand. Dat mocht Rijnsburgse Boys zich aanrekenen, gezien het aantal kansen en het beeld van de wedstrijd.
In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Rijnsburgse Boys bleef domineren en vond vooral in Max Hudepohl een ware plaaggeest voor de verdediging van VVSB. Er werd ook effectiever met de kansen omgegaan. Op aangeven van Roy van Leeuwen maakte Hudepohl halverwege de tweede helft zijn tweede doelpunt: 2-0. Daarna ging het snel. Eerst mocht Marc Magan achter de bal gaan staan bij een aan invaller Mario Heemskerk toegekende strafschop. Magan benutte deze buitenkans feilloos en scoorde zo 3-0. Voorts maakte Max Hudepohl zijn derde treffer van de avond. Weggestuurd door Resham Sardar, maakte hij oog in oog met de keeper van VVSB geen fout en tekende 4-0 aan. Het laatste doelpunt werd 10 minuten voor tijd binnen geknikt door Roy van Leeuwen, na goed voorbereidend werk van Niek Ossevoort.
Pas in de laatste tien minuten nam de druk van Rijnsburgse Boys enigszins af. Op de afgetekende 5-0 overwinning viel dan ook niets af te dingen.
Rijnsburgse Boys – VVSB:  5-0 (1-0)
Scheidsrechter: De heer Van der Ploeg

‘8: Max Hudepohl: 1-0
’69: Max Hudepohl: 2-0
’73: Marc Magan: 3-0
’77: Max Hudepohl: 4-0
’81: Roy van Leeuwen:  5-0