karly

Vandaag: deel 2 Familiedagen

We zijn begonnen: de Familiedagen van Rijnsburgse Boys op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni.
Het programma ziet er weer fantastisch uit en als het weer nou ook nog meewerkt, dan moet het zeker goed komen!
Vrijdag 3 juni:
* Wie wordt de bierkenner van Rijnsburgse Boys? Al vele inschrijvingen hebben we ontvangen, maar in de kantine is nog wel plek voor meer mensen. Zowel heren als dames hebben zich inmiddels ingeschreven en hier vind u alle informatie daar over. En ook inschrijven kan nog steeds.
* Glamourbingo! Omdat het sponsorhome is uitgebreid, konden we meer kaarten verkopen. Maar ook die zijn allemaal uitverkocht. Een spektakel gaat dit wéér worden!
* Rond 22.45uur is de Glamourbingo afgelopen en kunnen de dames zich naar de kantine verplaatsen. Daar zal een DJ, met de reeds aanwezigen, ervoor zorgen dat het dak van de kantine eraf gaat! Komt allen!
Zaterdag 4 juni:
* Vanaf 09.00uur tot 11.30uur spelen veel jeugdteams tegen hun ouders. Die ingeschreven hebben zijn inmiddels ingelicht en weten hoe laat ze moeten spelen en waar!
* Om 12.00uur begint het traditionele Pettentoernooi voor jeugd en senioren. De inschrijving hiervoor is ook reeds gesloten, omdat de beschikbare velden vol zijn. De aanvoerders die zich hebben ingeschreven, hebben een mail ontvangen met alle details over die dag. Niet ontvangen? Laat het mij weten via info@rbb6.nl. Ook de winnaars van vorig jaar komen hun ‘Cup met grote oren‘ verdedigen, dus onze kampioenen van 2005-2006 zijn weer te bewonderen.
* Tijdens het Pettentoernooi worden de kinderen uiteraard niet vergeten: er staan vele springkussens op veld 8, een clown komt ze vermaken en ook een Freestyle voetballer zal hen komen verblijden met onnavolgbare trucs.
* De finale van het Pettentoernooi is om 15.30uur afgelopen en om 16.00uur begint (op veld 8, naast het bierplein) de finale van de Penaltybokaal. De laatste 10 uit de kwalificaties zullen hun uiterste best moeten en gaan doen. Vorig jaar was Jelle den Haan de winnaar van deze prestigieuze prijs. Wordt hij opnieuw de winnaar? Of staat er een nieuwe penalty-killer of -killster op? Om 16.30uur zullen we het weten!
familiedagen-facebook
* Terwijl de Finale van de Penaltybokaal loopt, verzorgt een DJ de muziek op het bierplein. Dit feestje duurt tot 19.00uur, waarna we moeten opruimen en ook hopen dat u ons daarbij wilt helpen. Kunnen we op u rekenen?
Zoals u ziet een vol programma. Vol qua tijd, maar ook vol van spektakel. Gegarandeerd bij deze.