Jaco Hogewoning

Bericht voor alle gebruikers van de ballenkarren

Na een redelijk goede start zien wij toch weer dat er een hoop ballen verdwijnen uit de karren. Als we daar met zijn allen niet wat mee doen blijft er aan het eind van het seizoen niet veel over. Wat een zeer kwalijke en kostbare zaak is. Ik wil nogmaals benadrukken dat iedereen die een kar gebruikt er verantwoordelijk voor is  dat het aantal ballen aan het eind van de training gelijk is aan die van het begin van de training.. Ook gebeurt het regelmatig dat de karren niet op slot worden gedaan, of dat het slot gewoon kwijt is zonder dat dit gemeld wordt.
Controleer bij het begin van de training of alles in orde is en welke hoeveelheid ballen er zijn. Als je de spelers alles op laat ruimen, prima, maar controleer regelmatig of dit ook goed gedaan word. Meld  het zo snel mogelijk aan Jaco Hogewoning of Wilfred van Delft als het slot weg is of als het aantal ballen  minder is dan de keer ervoor. Dan proberen wij te achterhalen waar het fout is gegaan zodat eventueel de desbetreffende personen hier op aangesproken kunnen worden.
Alvast bedankt voor de medewerking. Voor eventuele vragen hierover of over andere zaken omtrent het materiaal kan je altijd contact opnemen.
Wilfred van Delft