In het item “Rondje langs de velden” gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de A2 aan de beurt. Het verslag is geschreven door Peter Noordermeer, de foto’s van Jan vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys A2

Even voorstellen; de A2 is een team samengesteld uit spelers die vorig seizoen in de A3, B4 en B5 speelden en uit spelers die het net niet gehaald hebben in de A1. Hierdoor is er ook sprake van een niveauverschil tussen de spelers onderling. We hebben in totaal 17 spelers; Jack, Cas, Frank, Boaz, Tim, Jachin, Remco, Bas, Timon, Bas, Fred, Frenk, Rick, Leander, Rico, Koen en Jeffrey.
De trainingen worden gegeven door Fred en Peter en zaterdag is Peter er ook bij voor de begeleiding.

Na een stroef begin in de bekercompetitie, uitkomend in de 2e klasse, spelen we nu in de 3e klasse de competitie.

Op zaterdag 21 november speelden we de wedstrijd tegen Noordwijk A2. Door blessures van diverse spelers speelde Cors met ons mee.
We wonnen de tos en kozen ervoor om met de stevige wind in de rug te starten. Het begin was voortvarend en binnen 5 minuten kwamen we door Cors met 1-0 voor. Door een foutje achterin werd het weer 1-1, maar gingen de rust in met een 2-1 voorsprong, na een schot op de paal van Frenk en een goal van Cors.
Na de rust gingen we op deze voet verder, de wind was gelukkig voor ons iets gaan liggen. In de 2e helft scoorde Jachin, Frenk en Rick een heuse hattrick. Ook Noordwijk scoorde nog 1 maal, wat de uitslag op 7-2 bracht.

Gezelligheid staat voorop, met de doelstelling bovenin mee te draaien in deze competitie. Als niet elke voorbereiding op de avond voor de wedstrijd eindigt op de Grent 😉 gaat dat ook zeker lukken.