karly

Familiedagen in 2016!

Na ruim 2 dagen bijkomen, kan de balans enigszins worden opgemaakt van de allereerste editie van de Familiedagen van Rijnsburgse Boys. Donderdagmorgen 11.00uur begonnen met opbouwen en zaterdagavond om 20.00uur thuis na het afbouwen! Een snelle rekenaar weet dat dit 57 uur is. Tel daarbij de vele maanden voorbereiding, overleg per onderdeel, gezamenlijke vergaderingen met de hele club en de vele uren tijdsbesteding die een ieder privé er nog eens ingestoken heeft. Dan kan je wel nagaan dat het steeds spannender wordt als het dichterbij komt.
Maar de lachende gezichten op vrijdagavond, zaterdagmiddag en de vele complimenten die wij mochten ontvangen, hebben het eigenlijk al ‘verraden’; het was fantastisch!
Natuurlijk gaan we evalueren en ook hebben we ‘positieve’ kritieken ontvangen. Opbouwend dus. En daar gaan we mee aan de slag om het komend jaar helemaal perfect te laten zijn! Tips en ideeën zijn nog steeds welkom trouwens. En hulp uiteraard ook! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Tot slot een woord van dank. Als Ik namen moet gaan noemen, ben ik tot de kerst bezig. Dus dat doe ik niet. Iedereen wil ik daarom bedanken, maar wel in het bijzonder de mensen in het organisatieteam. Zonder jullie komt het nooit van de grond, maar met jullie is het een enorm succes geworden! Mijn hoop voor komend seizoen is weer op jullie gevestigd. En op de deelnemers aan een nog mooier, beter, leuker en gezelliger geheel. De Familiedagen 2016 komen eraan…….
Uiteraard hebben we gelukkig de foto’s nog (waarvoor dank aan Jan Jungerius)