Bram van Egmond

Stewards geslaagd!

Onze grote groep vrijwilligers kent ook een flink aantal gecertificeerde stewards. Onder leiding van hoofdsteward Gerrit Heemskerk leiden zij de thuiswedstrijden in goede banen en zorgen voor de veiligheid. Ook tijdens uitwedstrijden zijn zij paraat om een oogje in het zeil te houden en waar nodig te assisteren. Vier vrijwilligers hebben onlangs hun diploma “Gecertificeerd Steward” gehaald. Een pittige opleiding die bestaat uit vier lesavonden, veel studiewerk en een eindexamen. Alle vier zijn ze met goede cijfers geslaagd en mogen nu dus officieel de wedstrijden begeleiden. Hiermee komt de totale stewardploeg van Gerrit op 15 gecertificeerde stewards. Ook hierin laat Rijnsburgse Boys zien dat het, samen met alle vrijwilligers, de vereniging steeds verder ontwikkeld.

stewards

De opleiding werd gehouden bij Ter Leede, waarbij ook stewards van Quick Boys en Katwijk werden opgeleid. De onderlinge contacten tussen stewards van de verschillende verenigingen zijn belangrijk en worden ook hierdoor extra verstrekt.
De geslaagde stewards op de foto zijn van links naar rechts: Henk Jan Hofstede, Koos Mostert, Jane Minnee en Dick Blom. We feliciteren onze vier vrijwilligers van harte met hun behaalde diploma en wensen hen veel succes en plezier bij de uitoefening van hun vrijwillige stewardfunctie.